Wie zijn we?

Annelies

 

 

Ik ben Annelies, maatschappelijk werker, contextueel hulpverlener en oplossingsgerichte cognitieve en systeemtherapeut. Ik heb gewerkt binnen thuisbegeleidingsdienst en werk momenteel in het CLB, waardoor ik veel ervaring opgebouwd heb in het werken met kinderen, jongeren, hun gezinnen en leerkrachten. Als coördinator van het CLB heb ik tevens ervaring met het coachen van medewerkers en teambegeleiding.

Isabelle

 

 

Ik ben Isabelle, klinisch psycholoog en oplossingsgerichte cognitieve en systeemtherapeut. Ik heb het geluk gehad om mijn passie te kunnen volgen en te werken met jonge kinderen, jongeren en hun ouders. 

Ik krijg energie uit het herstellen van zelfvertrouwen bij mensen en hen te begeleiden bij het vinden van nieuwe veerkracht in hun leven.

Samen hebben we de vierjarige opleiding oplossingsgerichte cognitieve en systeemtherapie in het Korzybski-instituut gevolgd. Oplossingsgericht werken sluit volledig aan bij wie we zelf zijn en de wijze waarop we in het leven willen staan. Respect voor de medemens, geloven in hoop en ontwikkelingsmogelijkheden bij elke mens zijn de kern van onze overtuiging.

Contacteer ons

 

 

Annelies De Schauwer - annelies@deliervogel.be - 0474 44 08 53

Isabelle Verschaffel - isabelle@deliervogel.be - 0478 24 38 06

 

Adres: Hof Van Lierstraat 2 - 9506 Zandbergen (Geraardsbergen) 

e-mail: info@deliervogel.be